Stranden i Benalmádena har en hyggelig strandpromenade med caféer og restauranter

Stranden i Benalmádena har en hyggelig strandpromenade med caféer og restauranter

Benalmádena

Benalmádena ligger mellom Torremolinos og Fuengirola på kjente og kjære Costa del Sol. Her finnes flere strender, et levende byliv og vakker natur blandet med serverdigheter og historie.

Byen er delt inn i tre deler, hvert del med sitt tydelige særpreg.

Benalmadenas tre områder

I Benalmadena Costa ligger strendene og de fleste hotellene. Her er en hyggelig strandpromenade med flere restauranter og ikke minst Puerto Marina som er den flotte havnen med flere luksusyachter, butikker, barer og et livlig natteliv.

Arroy de la Miel er det komersielle sentrum og sentrum hvor flest lokale har sine hjem og boliger. Her ligger Tivoli World fornøyelsespark og en taubane som tar deg opp til toppen av Monte Calamorro på 769 moh hvor du kan nyte en fantastisk utsikt over Costa del Sol.

Benalmadena Pueblo er gamlebyen som ligger tilbaketrukket litt oppe i høyden. Den er svært sjarmerende med smale smug, hvitvaskede hus og små butikker. Herfra er det fantastisk utsikt over kysten og havet.

Strender, sol og bad

Strendene i dette Benalmádena området utgjør til sammen ca 10 km og er en blanding av brede, familievennlige strender med både solstoler og vannsport til små og rolige badeviker.

Restauranter og uteliv

Utvalget av restauranter er stort og variert i Benalmádena. Her finner du herlig fersk fisk og sjømat, lokale spanske tapas-steder og restauranter med internasjonal meny. Utelivet er variert og livlig, særlig i området rundt Puerto Marina hvor det er et stort utvalg i carer, restauranter, og diverse klummer.

Søg efter rejser til Benalmádena

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Benalmádena:

DagDag NatNat BadBad
Januar 17°C 9°C 15°C
Februar 17°C 9°C 14°C
Marts 19°C 11°C 15°C
April 20°C 12°C 15°C
Maj 23°C 15°C 17°C
Juni 27°C 19°C 18°C
Juli 29°C 21°C 21°C
August 30°C 22°C 22°C
September 28°C 20°C 21°C
Oktober 24°C 16°C 19°C
November 20°C 12°C 17°C
December 17°C 9°C 16°C

Prognose for Benalmádena:

Flere destinationer