CC Hotel

Amsterdam, Holland Flag - Holland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 300 m
  • Lufthavn Amsterdam (AMS): 23.1 km (32 mins)

Hotelinformation

Dette hotel har en ideel beliggenhed 300 m fra byens centrum (pladsen Dam) og tilbyder gæsterne bekvemmelig adgang til alle store turistattraktioner. Gæsterne vil finde butiksgader og talrige restauranter og caféer i nærheden såvel som underholdningsområdet med dets mange barer og klubber. Desuden ligger hovedbanegården og den centrale busstation 500 m fra hotellet, mens der til Anne Franks Hus er 1,2 km og til PC Hooftstraat 2,5 km. Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 10 km væk.

Dette city-hotel blev renovere og ligger i 3 forbundne, historiske og monumentale bygninger. Bygningerne er blevet totalrenoveret, ligesom der er blevet gjort alle forsøg på at bevare bygningernes monumentale værdi intakt, mens visse dele er blevet optisk retoucheret. Det består af i alt 75 værelser fordelt på 6 etager, herunder 15 enkeltværelser og 54 dobbeltværelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator. Der er også snackbar, hvor gæsterne kan indtage et hurtigt måltid. Gæsterne kan også benytte stedets internetadgang (mod betaling).

Værelserne er blevet bygget i og omkring bygningens monumentale struktur og omslutter heri hotellets karakter, således at ingen af værelserne er identiske, og hvert værelse har sin egen karakter. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe, regulerbart klimaanlæg og centralt reguleret radiator som standardindretning i alle enheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider