Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Karfas

Forside » Grækenland » Chios » Karfas
Klikk på bildet for å se neste
  Original   © markellos mpakoulis Næste 
Karfas
Karfas ligger 6 km syd for Chios by - Chora. Karfas-stranden er en af øens mest populœre sandstrande og er lavvandet. Stedet er specielt velegnet til børnefamilier. Hvis som bor i Karfas har man alt, hvad man behøver inden for gåafstand. Her findes mere end 10 hyggelige tavernaer/restauranter, der tilbyder varierede menuer. På den lille strandpromenade findes flere hyggelige caféer/barer. Man kan gøre sine daglige indkøb i ét af de mange minimarkeder, og der ligger både en turistinformation og en hæveautomat. Karfas-stranden er udmærket med blåt EU-flag, og den har forskellige faciliteter og tilbud, bl.a. vandsportsaktiviteter og solsenge/parasoller til leje.

På den anden side af Karfas´ klippevæg ligger Kambos-sletten med sine fantastiske herregårde og citruslunde. Fra Karfas går der ofte bus til Megas Limnionas, landsbyen Thimiana og Chios by.

I Karfas har man udsigt ud over den tyrkiske kyst, og solopgangen er fantastisk smuk!


» Kort over Karfas
 <a target=por href=http://www.panoramio.com/photo/51785577>Original</a>   © <a target=pow href=http://www.panoramio.com/user/5475589>markellos mpakoulis</a> Karfas karfas ready from the hill
CHIOS - KARFAS BEACH 2009 fishing boats framed karfas Πανσεληνος στον Καρφα
Kambos Golden Sand beach volley forever together
love is in the air Karfas KARFAZ PLAJINDAN ÇEŞME Sunrise
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.