Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Peloponnes

Forside » Grkenland » Peloponnes
Klikk p bildet for  se neste
  Kalamata Port Original   © erasor Næste 
Peloponnes
Peloponnes er en halvø i det sydlige Grækenland og er opkaldt efter sagnhelten Pelops. Øen er fuld af historiske seværdigheder og attraktioner som fx Olymia Stadion, Løveporten, Zeus-templet, Amfiteatret m.m. Rejser man til Peloponnes kan man også se smukke og høje bjerge, olivenlunde og der er mulighed for flotte gåture og andre naturoplevelser.

Korintkanalen skiller Peloponnes fra fastlandet, men forbindes med Korint via en bro (som en bred landgang). Peloponnes kan betragtes som et Grækenland i miniature og er et populært turistmål. Her kommer man let i kontakt med lokalbefolkningen, som repræsenterer og udstråler ægte græsk stemning, og de er kendt for deres gæstfrihed. På Peloponnes er der fantastiske strande af både rullesten og landstrakte sandstrande med azurblåt vand. Klimaet kan sammenlignes med Kretas, og sommeren varer som regel oktober ud. Der er et godt udvalg af tavernaer, og prisene er overkommelige. I byerne findes enkelte barer og diskoteker, men det er kendetegnende for Peloponnes, at tempoet og atmosfæren er rolig.


» Kort over Peloponnes
Kalamata Port Strand auf dem Peleponnes Porto Heli Monemvasia
GRECIA Tholos Delfos GRECIA Micenas GRECIA Teatro Epidauros Chlemoutsi
TSAPOURNIA Kourouta GRECIA Antiguo  Epidauros Patra_bridge Rio Antirio_Greece
Amazing place to drink ouzo Bridge of Rio-Antirio Orthodox Church Methoni castle
Corinth Canal Corinth  <a target=por href=http://www.panoramio.com/photo/5381839>Original</a>   © <a target=pow href=http://www.panoramio.com/user/6966>Ioannis Ntokos</a> Lousia gorge
Photos provided by Panoramio. Photos are under the copyright of their owners.

Nafplion

Kardamyli