Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Skiatos

Forside » Grækenland » Skiatos

Skiatos
Skiathos regnes som perlen blandt de nordlige Sporader, der ligger lige uden for fastlandet. Man kommer lettest hertil med båd. Her kan man bo i en rolig og behagelig atmosfære eller i mere livlige (og internationale) omgivelser med et stort fornøjelsesliv.

Skiathos er en smuk ø med en charmerende hovedstad bestående af huse med teglstensbelagte tage og krogede smågader.

Øen har kun én by, og det er Skiathos by.

Skiathos er et paradis for strandløver, og dette kan kombineres med andre fornøjelser/udflugter. 65 af landets bedste strande finder man her. På alle de store strande på den sydlige side af øen er der vandsportscentrene, og der er også to dykkerskoler, hvis man vil studere livet under vand. På sydkysten er strandene beskyttet mod vind og dermed også bølger. Dette, kombineret med, at strandene er lavvandede, gør, at de er børnevenlige.

På Skiathos findes også mere private strande, som kun er tilgængelige med båd.

Hvis man lejer en bil, kan man let komme rundt på øen. Ruinene efter den gamle by, Kastro - beliggende på nordkysten, hvor folket på øen boede frem til år ca. 1830, er fx værd at se. Andre seværdigheder, som er værd at få med sig, er fx de over 300 år gamle klostre, Charalambos og Kounista, halariastranden med sølvgrå rullesten, grotter og naboøen, Tsougria.

Kart Skiatos

Skiathos - Greece - Unravel Travel TV


Achladies
Her finder man en flot sandstrand med gode vandsportsmuligheder og landskab med oliven- og frugttrær. Med taxibåd er det god forbindelse til Skiathos By.
» Bilder fra Achladies

Koukounaries
Dette er Skiathos´ flotteste sandstrand, og med god grund mener mange, at den er én af Europas aller bedste strande. Der er også et godt udvalg af barer, restauranter, tavernaer og caféer her.
» Bilder fra Koukounaries

Megali Ammos
Megali Ammos ligger mellem Skiathos By og Achladies. Her finder man en lang og fin sandstrand, der er omgivet af tavernaer og caféer.
» Bilder fra Megali Ammos

Skiathos by
I Skiathos by er der et stort udbud af tavernaer, der serverer traditionel græsk mad såvel som internationale retter - som fx franske og italienske. Her er der også mange diskoteker at vælge imellem, hvis det er det, man ønsker.
» Bilder fra Skiathos by

Skopelos
Skopelos er frodig og smuk, og atmosfæren er ægte græsk. Her finder man flotte strande på rad og række.
» Bilder fra Skopelos

Achladies | Koukounaries | Megali Ammos | Skiathos by | Skopelos