Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Vestkysten

Forside » Grækenland » Vestkysten

Vestkysten
Her finder man idylliske perler og et rigt udvalg af muligheder for udflugter.

Lefkas
Lefkas hører til de Joniske øer og ligger på Grækenlands vestkyst, nord for Zakynthos og syd for Korfu. Øerne bindes med fastlandet via en ø. Lefkas er en relativ stor ø , hvor der er meget at se og gøre. Til trods for at Lefkas har vært et populært turistmål gennem mange år, har øen bevaret sin charme. Der er både sand- og stenstrande på Lefkas, og på de større strande er der også tavernaer og mange vandsportaktiviteter. Strandene på østkysten er mere besøgte end dem, som ligger på vestkysten.

Man kan leje bil eller motorcykel, så man kan bevæge sig rundt på øen på egen hånd, men det fungerer lige så godt med lokal bus. Der går også bådture til naboøerne.

Lufthavnen ligger på fastlandet, og det tager ca. en time at komme til Lefkas.
» Læs mer om Lefkas


Parga
Til forskel fra så mange andre rejsemål i Grækenland ligger Parga på fastlandet. Parga er smuk og hyggelig med en romantisk og ægte atmosfære. Langs den lille havn ligger der hyggelige tavernaer - den ene efter den anden, og mange af dem serverer frisk selvfanget fisk og lokalprodcerede vine. I centrum ligger der små butikker, caféer og barer. I og rundt omkring Parga er der meget at se på og meget at lave. Lige uden for byen ligger der flere fine strande, de fleste med grovkornet sand eller klapsten. Fra den lille havn kan man tage taxibåd og på den måde blive transporteret til strandene eller til nogle af naboøerne.

Der er gode busforbindelser til mange af stederne på fastlandet, og der går både til de nærliggende øer. Man kan leje bil, motorcykel eller cykel og på den måde komme rundt på egen hånd.

Fra lufthavnen til Parga tager det ca. 1 time.
» Bilder og kart fra Parga

Lefkas | Parga