Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Costa Dorada

Forside » Spanien » Costa Dorada

Costa Dorada
De guldfarvede strande strækker sig (næsten helt uden afbrydelser) fra Barcelona og ca. 240 km sydpå. Her finder man flere populære feriesteder, bl.a. Salou, Cambrils og Sitges. På Costa Dorada kysten er det let at komme frem mellem de forskellige steder med tog eller bus. Vil man have en aktiv ferie, er der golf, ridning og mange vandsportsaktiviteter at vælge imellem de fleste steder på kysten. Kart Costa Dorada

Cambrils
I Cambrils er der en herlig, spansk atmosfære. Der er livligt i de mange smågader, som er omgivet af butikker. Her finder man også en mængde tapasrestauranter og barer. Cambrils har en stor og moderne marina med småbådehavn. Strandene er lange og brede med en hyggelig strandpromenade. Cambrils er stadig en lille by med den lille bys specielle charme.

Afstand til Barcelona (BCN) lufthavn: ca. 125 km.
» Bilder og kart fra Cambrils


La Pineda
Dette er en mindre og roligere badeby i sammenligning med Salou. Her er et begrænset udbud af restauranter og barer. La Pineda ligger ca. 5 km fra Salou, og her er der fine strande med gyldengult sand. Strandene er velholdte med mange faciliteter. I La Pineda kan man besøge det berømte delfinarium.

Afstand til Barcelona (BCN) lufthavn: ca. 110 km.
» Bilder og kart fra La Pineda


Salou
Salou er Costa Doradas største badeby. Her er det meste velordnet og velanlagt med fantastiske badestrande med gyldengult sand og med palmeallé langs starndpromenaden. Salou er med sit varierede tilbud af restauranter, barer og diskoteker et ferieparadis for mange nordeuropæere. I Salou har Universal en temapark med bl.a. Port Aventura Park og Caribe Aquatic Park, og parken byder på underholdning og attraktioner for hele familien.

På nogle af de udsøgte restauranter spiser man gerne fisk og skaldyr og drikker af de gode lokalt producerede vine. Ønsker man en aktiv ferie, tilbyder området alt fra berømt golf til vandsport af mange forskellige slags.
» Bilder og kart fra Salou


Sitges
Den lokkende og sofistikerede turistby, Sitges, er omgivet af gamle tiders charme. Sitges er stadig en lille by, der lever af fiskeri. Den gamle by er bygget i en højde, hvorfra man har en fantastisk (og romantisk) udsigt over solnedgangen. Sitges ligger ca. 25 km fra storbyen, Barcelona, og det er let at komme dertil med tog, som går hver halve time. Byen er et attraktivt badested og passer til alle, såvel børnefamilier som festglade i alle aldre. Sitges er også et af de største gay rejsemål i Europa. Årets højdepunkt er karnevallet i februar, hvor der er flere hundrede tilskuere.

Afstanden til Barcelona (BCN) lufthavn er ca. 20 km.
» Bilder og kart fra Sitges

Cambrils | La Pineda | Salou | Sitges