Søg efter rejse
Storby tilbud i efteråret

Storby tilbud i efteråret

Denne kampagne eller konkurrence er ikke længere aktuel. Vi beklager - klik på logoet for at komme til forsiden af afbudsrejser.dk.

Efteråret er lunt langt ind i oktober i f.eks Barcelona, Nice, Rom eller i Paris. Stik af i et par dage, med spændende gastronomi, kultur, shopping og forlystelser på programmet.

Alle priser er pr. person og inkluderer fly og 2  eller 3 nætter på hotel. Når du klikker på linket kan du naturligvis ændre rejselængde, afrejsedag og antal personer! Nogle af disse tilbud er med afrejse i en weekend, nogle er ikke.

Tilbud storby Europa

Berlin ... ... nætter ... ... Vælg
Paris ... ... nætter ... ... Vælg
Stockholm ... ... nætter ... ... Vælg
Amsterdam ... ... nætter ... ... Vælg
Prag ... ... nætter ... ... Vælg
Budapest ... ... nætter ... ... Vælg
Istanbul ... ... nætter ... ... Vælg
Barcelona ... ... nætter ... ... Vælg
London ... ... nætter ... ... Vælg
Tallinn ... ... nætter ... ... Vælg
Riga ... ... nætter ... ... Vælg
Madrid ... ... nætter ... ... Vælg
Dublin ... ... nætter ... ... Vælg
Krakow ... ... nætter ... ... Vælg
Milano ... ... nætter ... ... Vælg
Edinburgh ... ... nætter ... ... Vælg
Bruxelles ... ... nætter ... ... Vælg
Wien ... ... nætter ... ... Vælg
Nice ... ... nætter ... ... Vælg
Wroclaw ... ... nætter ... ... Vælg
Rom ... ... nætter ... ... Vælg

Tapas i Barcelona

Nogle tips til stornyrejsen

 

Hvis du har mulighed for det, se om du ikke kan rejse lidt “skævt”. De dyreste afgange er ofte fredag eftermiddag og søndag eftermiddag. Hvis du f.eks kan rejse torsdag eller mandag – og gerne midt på dagen – er billetpriserne lavere.

Hvis den by du skal til er en udpræget “forretnings-destination” som f.eks Bruxelles, Berlin eller London, er der ofte gode tilbud på de hoteller, hvor forretningsfolket bor. Dvs pæne hoteller med mange stjerner, som måske ikke ligger lige i den absolutte bymidte men med flotte faciliteter og lækker morgenmad. Ofte koster det ikke mange kroner at snuppe en taxa eller køre med bus eller metro. Luksus uden at betale ekstra for det!

Penge: hvis du skal rejse til et EU-land, se om der ikke ligger nogle euro i en skuffe derhjemme. Hvis du skal veksle, er det oftest nemmest at hæve penge fra en automat når du kommer frem – men husk, at nogle automater i lufthavnene tager høje gebyrer, vent til du kan hæve fra en “rigtig” bank.

Husk dit sygesikringskort på rejsen.  Og gode sko!