City Plus Rhodes Hotel

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 15.7 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

City-hotellet ligger meget tæt på den nye lystbådehavn, middelalderbyen Rhodos og Mandraki-havnen. Biograferne i Rhodos by ligger i nærheden. Rhodes Diagoras Stadion, hvor mange festivaler og koncerter finder sted i løbet af sommeren, ligger heller ikke langt fra hotellet. Gæsterne kan også besøge Zefyros-stranden, som ligger omkring 600 m væk, hvor de kan svømme eller nyde frisk fisk og anden hjemmelavet græsk mad i en af de adskillige tavernarestauranter med havudsigt.

Hotellet har 7 enkeltværelser og 35 dobbeltværelser, som er fordelt på 4 etager og kan nås med elevator. En check-in/check-out service er tilgængelig døgnet rundt i receptionen i lobbyen. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Yderligere faciliteter omfatter en aviskiosk og en tv-stue. Parkeringspladser er tilgængelige for gæster, der rejser i bil (uden ekstra gebyr). Andre tjenester omfatter en børnepasning, en biludlejningsservice, lægehjælp, roomservice, en vaskeriservice, et møntvaskeri og en hotellæge. En cykeludlejning giver gæsterne mulighed for at udforske det omkringliggende område på egen hånd. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng eller en kingsize seng. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks og minibar. Et køleskab og et minikøleskab er standardudstyr. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. En direkte telefon, et tv, en dvd-afspiller og WiFi (uden ekstra gebyr) er også til rådighed. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Hotellet har ikke-ryger værelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Det udendørs poolkompleks byder på en forfriskende forfriskning. Gæsterne kan slappe af og nyde liggestolene og parasollerne. Forfriskende drinks serveres i snackbaren ved poolen. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike og et fitnesscenter.

Spisefaciliteterne omfatter en restaurant, en café og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. En generøs morgenbuffet garanterer en god start på dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider