Palace Hotel

Glyfada, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 15 km
  • Lufthavn Athen (ATH): 28.0 km (33 mins)

Hotelinformation

Strandhotellet ligger i Glyfada lige ved det olympiske havnebassin fra legene i 2004. Lige i nærheden er der indkøbsmuligheder og natteliv at finde. Kun 5 minutter fra hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport.

Det klimatiserede hotel er på 6 etager og råder over i alt 72 værelser. Hotellet råder over en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer. Yderligere er der restaurant, bar og konferencelokale med plads til 70 personer og kontorservice. Herudover er der roomservice 24 timer i døgnet, vasketøjsservice, børnepasning, parkeringsplads, lufthavnstransport samt hjælp i tilfælde af sygdom. Der er også mulighed for at leje en limousine.

Værelserne er klimatiserede, rummelige og fornemt indrettede. De er udstyret med badeværelse med hårtørrer samt telefon, radio, kabel-tv og internetadgang. Der er dobbelt vinduesglas, safeboks, centralvarme og altan med udsigt over den saroniske golf. Endelig er der også mulighed for at reservere et køleskab (mod betaling) til værelset.

I sommermånederne er hotellets swimmingpool åben. Desuden kan man nyde cocktails, frugtdrikke eller en kop kaffe ved poolbaren. Hotellet organiserer selv udflugter. Ca. 1 km fra hotellet ligger der en golfbane, mens der heller ikke er langt til volleyball- og basketballbaner. I nærheden af hotellet ligger der en strand, hvor gæsterne har mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider