Sentido Selin Hotel

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 500 m

Hotelinformation

Sentido Selin Hotel er en del af det impnerende Kamelya Resort, hvor utallige aktiviteter, en skøn beliggenhed og et højt serviceniveau mødes i en skøn forening og skaber de perfekte rammer om din ferie med familien.

Hotellet ligger direkte ned til stranden, og her er desuden både vandland og masser af swimmingpools at vælge i mellem, når badetøjet skal luftes. Så uanset om du drømmer om fuld fart på vandrutsjebanerne eller afslapning i solen med en god bog, så er her uden tvivl et poolområde, som opfylder dine feriedrømme.

Sentido Selin Hotel byder på masser af aktiviteter for hele familien. Her er sport for de aktive, afslapning i hotellets dejlige spacenter til dig, der vil helt ned i gear og for børnene er her både børneklub og teenageklub for de lidt ældre.

I hotellets buffetrestaurant er der sørget for alle familiens favoritter, og i løbet af ferien har du desuden mulighed for at besøge restauranten med tyrkiske specialiteter. Når den lille sult melder sig, er her rig mulighed for at snuppe sig en snack eller en is. Pungen kan du roligt lade blive på værelset, da alle måltider, drikkevarer, snacks og is er inkluderet i prisen. Du skal derfor blot koncentrerer dig om at nyde de mange muligheder, der findes på Sentido Selin Hotel.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider