Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Meloneras, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 36.1 km (28 mins)

Hotelinformation

Overnatter du ved Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa , som ligger ved havet i San Bartolome de Tirajana, er du kun 15 minutters gang fra Maspalomas Fyrtårn og Meloneras Strand. Dette hotel 5 ligger 19,3 km fra Amadores Strand og 5,3 km fra Yumbo Shopping Center. Føl dig hjemme i et af de 1136 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og smart-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og mørklægningsgardiner. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Maspalomas Fyrtårn - 0,5 km
La Charca-lagunen - 0,5 km
Maspalomas Strand - 0,7 km
Meloneras Strand - 1,2 km
Playa de las mujeres - 1,3 km
Maspalomas Golfbane - 1,9 km
Holiday World Maspalomas - 2,9 km
Maspalomas botaniske have - 3,1 km
Paseo Costa Canaria - 3,2 km
Maspalomas Klitter - 3,2 km
CITA Shoppingcenter - 4 km
Yumbo Shopping Center - 4,1 km
Las Palmas Beaches - 4,7 km
Playa de Pasito Blanco - 4,7 km
Kasbah Indkøbscenter - 5 km

Den nærmeste store lufthavn er Las Palmas (LPA-Gran Canaria) - 36,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Sørg for at slappe af og genoplade i de 6 udendørs swimmingpools og 3 spabade, inden du tilbringer aftenen i kasinoet. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Få stillet sulten med aftensmad på dette hotels restaurant, Gastro Buffet Alameda, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen samt de 4 barer ved poolen, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink.
  • Gebyr for selvstændig parkering: EUR 16 pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider