Iberostar Las Letras Gran Via

Madrid, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 450 m
  • Lufthavn Madrid (MAD): 15.1 km (22 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger på boulevarden Gran Vía ca. 10 minutters gang fra museerne Thyssen-Bornemisza og Prado. Til Puerta del Sol er der 500 m og til Gran Vía metrostation kun 150 m. Herudover ligger der også biografer og teatre ca. 500 m væk, og diverse forretninger finder man inden for omkring 800 m af hotellet. Endvidere ligger Kongepaladset ca. 1,9 km væk, mens der til Barajas lufthavn er omkring 12 km.

Dette familievenlige hotel ligger i en historisk, restaureret bygning, som stammer fra 1917 og rummer i dag i alt 109 værelser. Dette designer-hotel tilbyder en tagterrasse med en stilfuld bar og en fantastisk udsigt over Madrid. Hotellet har et litterært tema og råder over et velassorteret bibliotek. Det klimatiserede hotel tilbyder endvidere en døgnåben reception og check-out service samt garderobe, elevator, café og en restaurant. Desuden er der også konferenceindretninger, internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

På værelserne er der højt til loftet, store vinduer og et opholdsområde. De er individuelt indrettet med citater af berømte forfattere og digtere. Alle værelser er desuden indrettet med eget badeværelse med hårtørrer. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, fjernsyn, safeboks, minibar, internetadgang og regulerbare klimaanlæg/radiatorer.

Hver morgen tilbydes der en kontinental morgenbuffet. Frokosten tilbydes som menu eller a la carte og aftensmaden a la carte.

Fra lufthavnen skal man tage motorvejen M-30 mod A-3/Valencia/Calle Alcala. Man følger alle anvisninger mod Calle Alcala, og når man forlader motorvejen, skal man dreje til højre for at komme til Calle Alcala. Når man har passeret Plaza de Cibeles, drejer man ind ad gaden på venstre hånd, som hedder Calle Gran Vía. Hotellet ligger på venstre hånd efter blot få meter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider