Catalonia las Vegas

Puerto de la Cruz, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 30 m
  • Lufthavn Tenerife North Airport (TFN): 27.3 km (24 mins)
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 91.3 km (1 hour 5 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i turistområdet lige ved stranden (ca. 100 m). Lige overfor ligger havbadet ""Martianez"". Den smukke gamle bydel ligger ligeledes få minutters gang fra hotellet. I nærheden finder man desuden omfattende indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 100 m fra hotellet.

Hotellet er bygget i 1962 og ligger i en 1.500 m2 stor have. Det er på 12 etager og råder over i alt 261 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover er der café, frisør, bar, tv-stue, restaurant med ikke-ryger afdeling, konferencerum og en offentlig internetcomputer (betaling). Natuligvis tilbydes der vaskeservice. Børnene kan boltre sig på hotellets legeplads.

De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er det telefon og lejesafe på værelserne.

Hotellet kan tilbyde sine gæster en udendørs swimmingpool, et børnebassin, liggestole, parasoller, sauna, solarium og forskellige massagetilbud. Der er desuden mulighed for at dyrke aerobic, gå i fitness-studie eller spille tennis, bordtennis, billard, snooker og minigolf. Prikken over i'et er et underholdningsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider