Hersonissos Palace

Hersonissos, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 3 km
  • Lufthavn Heraklion (HER): 23.3 km (23 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger på Kretas nordkyst kun få meter fra stranden. Der er kun ca. 500 m til centrum af turistområdet Chersonissos, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et busstoppested. Det tager omkring 35 minutter at køre de 25 km til lufthavnen i Heraklion.

Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og råder over 2 bygninger med i alt 154 værelser, heraf 4 suiter. I foyeren finder man desuden en døgnåben reception samt en elevator. Bygningen rummer endvidere et spillerum, en tv- og opholdsstue samt diverse konferencerum. I caféen, i de to hyggelige barer og i den klimatiserede restaurant (med ikke-ryger-afdeling og børnestole) kan man nyde udsøgte retter og forfriskende drikkevarer. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom. Der er naturligvis også mulighed for at parkere såvel bil som cykel.

De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv med radiofunktion. Endvidere er de udstyret med køleskab og safeboks (mod betaling). Man kan tilmed selv indstille radiatorer og klimaanlægget. Suiterne er større og har et separat soveværelse. Alle værelser råder naturligvis over egen altan.

Gæsterne kan slappe af i den udendørs swimmingpool eller i den opvarmede pool med dertilhørende liggestole og parasoller. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden købe kolde drikkevarer og små retter. Herudover er der mulighed for at gå i sauna eller dyrke motion i kompleksets fitness-studie (mod betaling). Sportsbegejstrede gæster kan spille tennis, bordtennis eller billard samt deltage i hotellets underholdende og afvekslende aktivitetsprogram med gymnastikkurser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider