Hotel Residence Parc des Eaux-Vives

Geneve, Schweiz Flag - Schweiz

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Geneva (GVA): 7.9 km (22 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Hotellet har 5 værelser og inkluderer elevator og reception. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har faciliteter for kørestolsbrugere. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen uden ekstra gebyr. Andre tjenester omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en børnepasning, en børnepasningsservice, en biludlejningsservice, lægehjælp, en overførselsservice, oversættelsesservice, roomservice, vaskeriservice, et møntvaskeri og en hotel-shuttlebus .

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Der er balkon som standard på nogle værelser. Der er også værdiboks og minibar. Yderligere funktioner omfatter et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Andre funktioner omfatter en telefon, et tv, en dvd-afspiller og WiFi (uden ekstra gebyr). En aftæpningsservice giver gæsterne ekstra komfort i aftentimerne. Der medfølger hjemmesko. Badeværelserne har bruser, badekar og boblebad. Der er hårtørrer og badekåber. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Kørestolsvenlige værelser kan bookes. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

En solterrasse er et godt sted at fordrive timerne. Hotellet tilbyder vandreture.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant, en spisestue og en bar. En lækker morgenmad giver energi til resten af dagen. Personalet står også gerne til rådighed for børnemåltider.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider