SO/ Sotogrande Resort

Sotogrande, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Spa
  • Lufthavn Málaga (AGP): 110 km (1 hour 13 mins)

Hotelinformation

Det komfortable hotel har en rolig beliggenhed ved 27-huls golfbanen Almenara. Fra hotellet er der en betagende udsigt ud over området og havet. Fra hotellet kører der en gratis shuttlebus til stranden, hvor der er en privat beach club. Der er endvidere ca. 15 km til Gibraltar samt 60 km til Marbella og Puerto Banús.

Det komfortable hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over en hovedbygning samt adskillige 1-etages, villalignende bygninger med i alt 138 værelser, heraf 126 dobbeltværelser og 12 suiter. I hovedbygningen venter der gæsterne en elegant foyer med døgnåben reception. Herudover rummer bygningen et forretningscenter med butikker, kiosk og frisør- og skønhedssalon samt en bar, to klimatiserede restauranter (spansk og internationalt køkken), konferencerum og en internetterminal. Endvidere kan gæsterne naturligvis bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.

De komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel/betalings-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

På de udendørs arealer finder man en stor swimmingpool med separat børnebassin og poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en health club med indendørs swimmingpool, whirlpool, sauna, dampbad, fitness-studie og aerobiclokaler, og hvor man også kan få massage og diverse andre wellness-behandlinger (mod betaling). På hotellet kan man tilmed spille tennis og billard samt leje cykler/mountainbikes. På golfbanen Almenara og på flere andre golfbaner i området får hotellets gæster rabat på green fee'en.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan endvidere vælges som menu. Der er mulighed for at bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider