Baia Kemer Club

Kemer, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 0 m

Hotelinformation

I smukke, grønne omgivelser og direkte ud til en dejlig sandstrand finder du det familievenlige Ultra All Inclusive-hotel Baia Kemer Club. Hotellet ligger ca. 15 km fra den hyggelige ferieby Kemer, og på Baia Kemer Club finder du alt, hvad du skal bruge til en fantastisk badeferie for hele familie.

Hotellets bygninger og mange faciliteter ligger spredt i en stor, frodig have – og her er masser at give sig til for både børn og voksne. Børnene vil uden tvivl elske de mange vandrutsjebaner, børneklubben og hotellets minidisco, som byder de mindste op til dans, når mørket falder på.

For de ældre børn og voksne er her to dejlige poolområder med solsenge og parasoller samt masser af sportsfaciliteter og underholdende aktiviteter. Går du en tur ned på stranden, kan du desuden prøve at dykke eller kaste dig ud i en række andre vandsportsaktiviteter (mod betaling).

Værelserne på Baia Kemer Club er rummelige og moderne indrettet, og de største værelser kan rumme helt op til 5 personer. Rejser du med børn i voksealderen, eller elsker du bare at have mange valgmuligheder, når det kommer til feriens mad og drikke, så Baia Kemer Club det helt rette valg. Hotellet har et stort All Inclusive-program, som sikrer, at du kan vælge mellem masser af lækkerier på buffeterne, og du kan desuden nyde kolde- og varme forfriskninger samt lækre kager hele døgnet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider