Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Playa Paraiso, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Børneclub
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 27.2 km (23 mins)

Hotelinformation

Det charmerende hotel ligger i et rekreativt område i Costa Adeje kun ca. 200 m fra den smukke strand. Til bymidten med de mange barer og restauranter samt det spændende natteliv er der ca. 10 kilometer. Lige foran hotellet afgår der offentlige transportmidler.

Hotellet har en dejlig beliggenhed. Det åbnede i år 2001 og hører til i den øvre middelklasse. Det råder over 5 etager med i alt 422 værelser. Bygningen rummer desuden en frisørsalon, en hyggelig bar, en internetterminal og en indbydende restaurant. Der tilbydes naturligvis vaskeservice. Uden for hotellet er der desuden gode parkeringsmuligheder.

Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, internetadgang, minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool. Herudover er der mulighed for at spille tennis samt træne i hotellets fitness-studie eller slappe af på solterrassen. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen. Den nærmeste golfbane ligger desuden ca. 8 km væk.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider