Berchielli

Firenze, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Florence Airport (FLR): 8.4 km (23 mins)

Hotelinformation

Det tiltalende hotel hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed lige ud til Arno-floden. Der er desuden kun ca. 400 m til midtbyen og den berømte katedral. 100 m hefra finder man desuden den seværdige Ponte Vecchio, ligesom der også kun er 5 minutters gang til Palazzo Piti. Firenzes kongresscenter ligger ca. 1 km herfra og der er ca. 6 km til byens lufthavn. Der er omkring en times transport til Bolognas lufthavn.

Hotellet blev renoveret i 2002 og består af en 6-etagers hovedbygning med i alt 76 værelser, heraf 3 suiter og 4 lejligheder. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Endvidere råder hotellet over en tv-stue, en morgenmadscafé, et konferencerum og en internetterminal med WLAN. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling). Hotellet råder tilmed over en tagterrasse med en vidunderlig udsigt. Sidst, men ikke mindst, kan man bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.

De komfortabelt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Suiterne og lejlighederne har mere plads. Lejlighederne har desuden et separat soveværelse, kombineret stue/soveværelse og et tekøkken.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider