Aegean Houses

Lámpi, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 750 m
  • Bar
  • PoolChildren
  • Restaurant
  • Pool
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 1.5 km
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/kos/lambi/aegean-houses/
  • DistanceToBeach: 750 m

Hotelinformation

Fine lejligheder med suveræn beliggenhed

Aegean Houses er et hyggeligt lejlighedshotel, der ligger i gåafstand til Milos strand. Det er velegnet til alle aldre og har et skønt poolområde med to pools, hvor det ene har en børnesektion. Der er solstole og parasoller samt en poolbar. Du kan leje poolhåndklæder mod depositum, og der er gratis WiFi på hele hotelområdet.

På Aegean Houses er der et fælles opholdsrum med tv, gratis fitnessfaciliteter og fri adgang til hotellets sauna og jacuzzi. Du kan også nyde en massage mod betaling. For børnene er der en legeplads, og det er også muligt at låne en babypakke med barneseng, barnestol, babyalarm, flaskevarmer og badekar (på forespørgsel). Du kan bestille roomservice, hvis du ikke ønsker at lave mad selv, og du kan få vasket tøj via hotellets vaskeservice (mod betaling).

Spis aftensmad i hotellets lækre á la carte restaurant eller nyd en drink fra baren. I nærheden af hotellet ligger der desuden en række butikker, supermarkeder, barer og restauranter. Tag en taxa eller lej en cykel på hotellet - så kommer du let rundt og ind til Kos by, der virkelig er et besøg værd.

Sådan bor du
På Aegean Houses bor du i et-værelses, to-værelses eller superior to-værelses lejligheder.

Et-værelses lejlighed
Du bor i 28m2 store og flotte lejligheder med egen balkon/terrasse. Lejlighederne har alle et fuldt udstyret køkken med mikroovn og kaffemaskine, hvor du kan lave dine måltider. Lejlighederne er derudover indrettet med WiFi, safebox, TV, radio, telefon, aircondition og hårtørrer. Der kan maks. bo to personer i disse lejligheder.

2-værelses lejlighed
Du bor i 37 m2 store og flotte lejligheder med egen balkon/terrasse. Lejlighederne har alle et fuldt udstyret køkken med mikroovn og kaffemaskine, hvor du kan lave dine måltider samt en åben og hyggelig stue. Lejlighederne er derudover indrettet med WiFi, safebox, TV, radio, telefon, aircondition og hårtørrer. Der kan maks. bo tre voksne og et barn i disse lejligheder.

Superior 2-værelses lejlighed
Her bor du i 45 m2 store og flotte lejligheder med egen balkon/terrasse. Lejlighederne har alle et fuldt udstyret køkken med mikroovn og kaffemaskine, hvor du kan lave dine måltider samt en separat stue. Lejlighederne er derudover indrettet med WiFi, safebox, TV, radio, telefon, aircondition og hårtørrer. Der kan maks. bo fire personer i disse lejligheder.

Pension
Måltider er ikke inkluderet i opholdet. Det er muligt at tilkøbe morgenmad.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider