Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Amadores, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 500 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 50.2 km (35 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i Amadores turistområder på Costa de Mogán. Der er direkte adgang til strandpromenaden, som forbinder strandene Puerto Rico og Amadores. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden. Herudover er der mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer og forskellige diskoteker med et pulserende natteliv.

Hotellet er bygget i 2003 og råder over en 7-etagers hovedbygning med i alt 392 værelser. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, elevatorer og frisørsalon. Hertil kommer 3 barer, en snackbar på terrassen og en ikke-ryger-restaurant med en fortryllende udsigt ud over havet. Herudover er der en fjernsynsstue, et spillerum, 5 konferencerum, en offentlig internetterminal, mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice (mod betaling) samt en miniklub, en parkeringsplads og en parkeringskælder. Til det smukke anlæg hører endvidere en smuk og stor have, hvor man har mulighed for at slappe af.

De komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar (på forespørgsel og mod betaling), køleskab og en møbleret altan med havudsigt.

Desuden er der 2 swimmingpools, et børnebassin, en snackbar samt liggestole og parasoller. Desuden har man mulighed for at gå i solarium og sauna eller få massage. Hotellet har et afslapnings- Og sundhedscenter på 3000 m2 med forskellige tilbud, som inkluderer havvand. Under medicinsk kontrol udbydes der mange forskellige behandlinger og kure for ophold mellem 3 og 12 dage. For de sportsbegejstrede er der mulighed for mod betaling at spille bordtennis og boccia samt tennis, billard/snooker og golf. Desuden kan man også dyrke motion i hotellets fitness-studie. Herudover tilbydes der bueskydning. Salobres golfbane ligger 7 km væk og kan byde på mange afslappende timer. Prikken over i?et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider