Kresten Palace

Kallithea, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 1000 m

Hotelinformation

På en bakketop øst for Rhodos’ nordspids finder du det indbydende Kresten Palace. Foruden en betagende smuk udsigt og en skøn have, så byder hotellet på masser af faciliteter og underholdning for både børn og voksne. Her er både mulighed for at hygge sig med sport og spa, nyde en hyggelig biograf-aften eller slappe af ved hotellets dejlige poolområde.

For børnene er her både børnepool og legeplads, og i hotellets børneklub er der mulighed for at lege og møde nye venner. Dagens sidste krudt kan brændes af i hotellets minidisco, som spiller op til dans 6 gange om ugen.

Rhodos by, som bestemt er værd at opleve i løbet af ferien, ligger blot 6 km fra hotellet og kan nemt nås med den lokale bus. I byens centrum kan du bl.a. opleve den gamle fæstning og den flotte marina med store, luksuriøse yachts.

Værelserne på Kresten Palace kan rumme op til 5 personer, og vil du forkæle dig selv og familien lidt ekstra, har du mulighed for at bestille et værelse med havudsigt eller swimup, så du kan springe direkte i poolen fra din egen terrasse. På Kresten Palace bor du med halvpension, og morgenmad og aftensmad serveres i hotellets buffetrestaurant, så du nemt kan vælge lige præcis dine favoritter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider