Boutique Hotel Villa Adriatica - Adults Only

Supetar, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 150 m
  • Lufthavn Split (SPU): 42.3 km (1 hour 51 mins)

Hotelinformation

Det komfortable og hyggelige hotel ligger i et roligt boligkvarter i nærheden af tennisbanerne og vandsportsmuligheder. Ligesom på øen Brac er dette feriemål et opmuntrende sted at tilbringe sin ferie. Det familieejede og -drevede hotel ligger kun ca. 100 m fra stranden. Her kan man opleve et enestående middelhavsklima med en mild, oftest fugtig vinter, og en tør, varm og solrig sommer. Området er uden tvivl det varmeste på den nordlige del af middelhavskysten. På Brac, som er den tredje største ø i Adriaterhavet, findes den højest beliggende bjergtop, Vidova Gora. I Antikken boede der mennesker i bjergets huler, som arbejdede med stenene. Disse stenhuggere kaldtes Artisti. Berømte billedhuggere såsom Juraj Dalmatinac, Andrija Alesi og Nikola Firentinac levede her og brugte disse sten til deres arbejder. De hvide sten fra Brac er blevet anvendt til adskillige berømte bygninger som f.eks. Det Hvide Hus i Washington DC. I hjertet af Brac gemmer dens kulturelle arvs perler sig såsom Den Glagolitiske Sten Pustinja Blaca, der arkitektonisk set er øens mest bemærkelsesværdige monument, Dragehulerne, Skrip (øens ældste plads) samt Supetar. Der er ca. 200 m til det nærmeste diskotek, mens der ca. er 400 m til centrum, offentlig transport og busstationen samt ca. 90 km til lufthavnen i Split.

Dette lille, charmerende boutique-hotel åbnede i 2003 og har i alt 23 værelser fordelt på 3 etager samt en have og en terrasse. Hotelpersonalet kommer både fra England og Spanien. Det klimatiserede hotel rummer desuden caféhave med bar under de pragtfulde palmer og oliventræernes skygger samt en udsøgt restaurant. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og garderobe. Ydermere kan hotellet tilbyde roomservice, vasketøjsservice og hjælp i tilfælde af sygdom samt cykeludlejning og parkeringsplads over for hotellet (gratis).

2018-07-19 - 2030-07-19: Det er nødvendigt at sejle med færge, for at komme til øen hvor dit hotel ligger. Husk at undersøge færgens sejlplan for din ankomst og afgang fra øen. Færgen sejler ikke 24 timer i døgnet og har særlig sejlplan udenfor højsæsonen om sommeren.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider