Delphin Be Resort

Lara, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 16 km
  • Lufthavn Antalya (AYT): 13.2 km (19 mins)
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2002, renoveret i 2016
  • transfer_time: 30 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminat
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 8
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 837
  • all_inclusive

Hotelinformation

Pragtfuldt og luksuriøst familiehotel
Delphin Be Resort er et pragtfuldt All Inclusive-hotel, som ligger ved Lara Beach nær Antalya. 

Det familieære hotel ligger lige ved stranden, og her er alt der behøves til en perfekt familieferie – minitivoli, børneklub og luksuriøst All Inclusive-udbud. Af andre favoritter kan nævnes Delphin Be Resorts to sjove vandlande og lazy river, hvor du kan flyde rundt og hygge, når det er tid til en pause fra vandrutsjebanerne.

Hvis du vil holde dig i form under ferien, har du desuden fundet dit Nirvana her; med et rigtig stort træningscenter med masser af udstyr og trænere, som kan hjælpe dig. Der afholdes også yoga og andre gruppetræninger. Til dig, som hellere vil tage den med ro og unde dig selv lidt ekstra ferieluksus kan du besøge hotellets store spa, som tilbyder unikke og afslappende behandlinger.

Det her hotel indgår i den exklusive Premium Collection, hvor du finder vores absolut flotteste og mest luksuriøse hoteller.

Fra 1. november - 31. marts er service og faciliteter tilpasset til vintersæsonen. Se de aktuelle tilpasninger ud fra hver kategori herunder.

Vandparadis med fede vandland
Delphin Be Resorts grønne udendørsområde indrammer den majestætiske hovedpool på en smagfuld måde. Der er også en halvolympisk pool til motionssvømning, separat børnepool samt en lidt mere rolig pool, som ligger adskilt fra hovedpoolen.

For adrenalinjunkierne har hotellet også to vandlande – et med syv vandrutsjebaner til mindre børn og et vandland med ni vandrutsjebaner for unge og voksne fra 12 år. Rundt i det store vandland slinger en lazy river sig, hvor du kan flyde rundt og nyde solen. Der er også et sjovt legeområde med skridsikker belægning, vandsprøjtende fontæner og andre forhindringer – med andre ord perfekt for mindre børn at lege og boltre sig på.

Det eksklusive All Inclusive-hotel ligger direkte ved en familievenlig og dejlig sandstrand med blødt sand med småsten. Som prikken over i’et er der også en smuk mole, hvorfra du kan tage dig en forfriskende dukkert eller nyde en kølende drink i baren. Ved både poolen, molen og stranden er der masser af solsenge og parasoller, som du frit kan benytte. Med både en pool- og strandbar er der aldrig langt til den nærmeste forfriskning.

Der er gode bademuligheder for gæster med gangbesvær, da hotellet har handicapelevator til en udendørspool.

På grund af sikkerhed er der begrænsninger på højde og alder på visse vandrutsjebaner.

Mod betaling

Pavilionerne ved poolen og på stranden, visse vandsportsaktiviteter.

I vintersæsonen fra 1. november - 31. marts har dette hotel følgende tilpasninger:

To indendørs pools, hvoraf den ene er en børnepool, holder åbent. Én udendørs pool er åben og opvarmet.

Vandland og andre vandaktiviteter holder lukket.

Strand Faciliteter holder åbent hvis vejret tillader og med et mere begrænset udbud af liggestole og service.

All Inclusive med noget for enhver smag
Delphin Be Resort har et fantastisk All Inclusive-program. I hovedrestauranten serveres alle dagens hovedmåltider i form af store, varierede buffeter med forskellige teamer. Det flotte lokale er opdelt i mindre sektioner, hvilket skaber en hyggelig atmosfære og mindsker dertil lydniveauet i restauranten.

Mellem måltiderne tilbydes Delphin Be Resorts gæster lækre kagebuffeter, dejlig kold is og frisk frugt. Mellem kl.22-7 serveres der lettere madretter i den irske pub. Drikkevarer i form af øl, vin, drinks og vand serveres i hotellets mange forskellige barer. Alle lokale og visse importerede drikkevarer indgår i dit All Inclusive-program.

Du kan nyde en lidt mere intim atmosfære i en af de syv fantastiske a la carte restauranter på hotellet. Du kan besøge hver restaurant én gang per ophold uden omkostninger, såfremt der er plads. Da her er et begrænset antal pladser er det vigtigt at bestille bord i god tid

I vintersæsonen fra 1. november - 31. marts har dette hotel følgende tilpasninger:

To à la carte-restauranter holder åbent, og man kan valgfrit besøge én under opholdet uden ekstra betaling.

Syv barer holder åbent.

Et paradis for dig, som elsker at træne
For dig, som foretrækker en aktiv ferie er Delphin Be Resort det åbenlyse valg. Her er mange forskellige sportsfaciliteter, og du kan vælge mellem blandt andet tennis, bordtennis, dart og bowling.

BeFit, hotellets eget fitnesscenter, er et af de største hotel fitnesscentre i Antalya. Her er der trænere og coaches, der kan hjælpe dig med at skræddersy trænings- og ernæringsprogrammer, og der tilbydes også en række holdtræninger, såsom yoga og aerobic. Delphin Be Resort er det ultimative hotel til at kunne kombinere All Inclusive og luksusferie med træning.

Aktivitetsguiderne gør alt hvad de kan for at få i gang i gæsterne med eksempelvis sportsturneringer, pool games, vandgymnastik og aerobic. Om aftenen er der forskellige former af aftenunderholdning, såsom shows, forestillinger eller live musik. Hotellet har også en spillehal.

Skulle du få lyst at shoppe lidt i løbet af dit ophold er der flere butikker på hotelområdet. Der er også nogle shoppingcentre og bazarområder tæt ved hotellet, og hvis du vil storbyshoppe kan du tage en bus ind til Antalya centrum, lige udenfor hotellet.

Wifi på værelset og i lobbyen er gratis.

Mod betaling

Bowling, spillehal, billard.

Fra 6. november - 31. marts er der ændringer tilpasset til vintersæsonen. Aktiviteter og underholdning afholdes mest indendørs.

Børnene vil elske minitivoliet!
Udover de utrolige vandland er Delphin Be Resorts herlige minitivoli rigtig populært blandt de yngste familiemedlemmer. Et par ture i de forskellige karruseller og forlystelser er den perfekte afslutning på dagen. Og hvis de mindste stadigvæk skulle have mere energi, er der en legeplads hvor de kan boltre sig. Som en lidt mere stille beskæftigelse er der også en hyggelig børnebiograf, hvor de små kan se film og slappe lidt af.

Familiehotellet har også en international børneklub, for børn melllem 4-12 år, her kan de lege med nye venner. Om aftenen arrangeres der også minidisco, hvor børnene kan danse løs foran sine forældre og søskende.

I vintersæsonen fra 1. november - 31. marts har dette hotel følgende tilpasninger:

Børneklubbens aktiviteter afholdes udendørs når vejret tillader.

Åbningstider og udbud af aktiviteter i børneklubben er begrænsede.

Trendy og indbydende værelser
Værelserne på Delpin Be Resort er rummelige og lækkert indrettet i lyse farver med flere fine detaljer.

Alle værelserne har balkon, central aircondition, tv, safety boks, minibar, som fyldes op hver dag, laminatgulve og elkedel.

På badeværelset er der en brusekabine og en hårtørrer. Wifi er gratis på værelserne.

Visse værelsestyper er ikke tilgængelige under vintersæsonen 1. november - 31. marts. Søg i bookingmotoren og få information om hvilke som er tilgængelige.

Dobbeltværelse, 2-4 personer
De stilrene dobbeltværelser på ca. 35 m² kan bookes med enten landudsigt, havudsigt eller delvis havudsigt – de to sidste mod betaling. Der er 2-3 rigtige sengepladser og en sovesofa. Udslået måler denne 160x80 cm, hvilket er mindre end en almindelig seng. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og det er muligt at få én børnepris. Der kan max bo tre voksne og et barn. Det er muligt at booke denne værelsestype som enkeltværelse mod et ekstra tillæg.

Familiesuite, 3-5 personer
I familiesuiten på ca. 56 m² er der to separate soveværelser med en rigtig dør imellem. Der er fire rigtige sengepladser og en sovesofa. I udslået form måler denne 160x80 cm, hvilket er mindre end en almindelig seng. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende. Det er muligt at få to børnepriser, og der kan bo højst fire voksne og et barn.

Dobbeltværelserne og familiesuiterne ligger i forskellige bygninger og man kan derfor ikke ønske at disse to værelsestyper skal ligge tæt på hinanden.

Hotellets spa byder på fantastiske oplevelser
Hvis du er ude efter total afslapning på din ferie, kan vi varmt anbefale et besøg i hotellets flotte wellness center. Her kan du selvfølgelig prøve det traditionelle tyrkiske bad, hamam, hvor du enten kan slappe af og nyde den beroligende varme eller bestille skrub og skummassage. Der er også en sauna, et dampbad og flere massageværelser, hvor du kan bestille forskellige behandlinger.

Mod betaling

Behandlinger, massage og peeling i wellness centret.


På Delphin Be Resort er der gode bademuligheder for gæster med gangbesvær da hotellet har handicapelevator ned til en udendørspool. Hotellet tilbyder gratis håndklædeservice til pool og strand.

Dobbeltværelserne og familiesuiterne ligger i forskellige bygninger og man kan derfor ikke ønske at disse to værelsestyper skal ligge tæt på hinanden. Vær opmærksom på, at sovesofaerne i disse værelsestyper måler 160x80 cm, som er noget mindre end en almindelig seng.

På grund af sikkerhed er der begrænsninger på højde og alder på visse vandrutsjebaner.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Fra 1. november - 31. marts er service og faciliteter tilpasset til vintersæsonen. Se de aktuelle ændringer i hotel teksten ud fra hver kategori.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider