Riu Palace Oasis

Meloneras, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 300 m
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 36.3 km (28 mins)

Hotelinformation

Dette førsteklasses hotel ligger i en 6,5 hektar stor tropisk oase, men samtidigt kun 100 m fra stranden, som man kommer til ved at gå igennem hotellets have. Der afgår offentlige transportmidler lige uden for hotellet, og der er desuden kun 50 m til det nærmeste indkøbscentrum. Der er ca. 5 km til Playa del Inglés, 60 km til øens hovedstad Las Palmas samt 37 km til lufthavnen.

Det fuldt klimatiserede luksuskompleks blev renoveret i 1998 og har fordelt på 5 etager i alt 332 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, fire elevatorer, eksklusive butikker, en frisørsalon, en bar, en tv/video-stue, en internetterminal samt en restaurant med ikke-ryger-afdeling, en á la carte restaurant og en snackrestaurant, som har åbent til frokost. Herudover er der roomservice og vaskeservice, ligesom der er en legeplads og en miniklub for børn i alderen 4-12 år (seks gange om ugen afhængigt af antal børn).

De komfortabelt og samtidigt elegant indrettede værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv med en musikkanal, minibar, køleskab, safeboks og altan eller terrasse.

I den velplejede, vidunderlige have finder man en swimmingpool med børnebassin, liggestole og parasoller samt en poolbar og en havebar med scene. Herudover er der solarium, en whirlpool, en sauna og et fitness-studie. Man kan endvidere benytte hotellets welness- og spacenter „Riu Med" mod betaling. Derudover er der mulighed for at spille bordtennis, beachvolleyball og mod betaling billard/snooker og tennis (tre kunstgræsbaner og en paddletennisbane, undervisning af hotellets personale, projektørbelysning). Herudover sørger et aktivitetsprogram med livemusik og shows for såvel børn som voksne for afveksling og underholdning.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Aftensmaden kan endvidere vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider