Gran Oasis Resort

Playa de las Américas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Tenerife North Airport (TFN): 78.3 km (52 mins)
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 16.3 km (14 mins)

Hotelinformation

Det moderne lejlighedskompleks ligger på den sydlige del af Tenerife i udkanten af Playa de las Americas og i umiddelbar nærhed af en golfbane. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. I de umiddelbare omgivelser (ca. 1000 m) finder man den indbydende sandstrand samt bymidten (ca. 2000 m), hvor der er et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og diverse andre underholdningsmuligheder.

Det moderne lejlighedskompleks består af en 2-etagers hovedbygning med i alt 106 lejligheder. Anlægget rummer en døgnåben reception, safebokse og minimarked. I bygningen er der desuden en bar og en restaurant med ikke-ryger afdeling. Herudover kan der også tilbydes vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Slutteligt råder hotellet over et konferencerum og en legeplads.

De hyggeligt indrettede lejligheder har separat soveværelse med loftsventilator, badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt altan eller terrasse. Herudover er de udstyret med telefon, tekøkken og safeboks (mod betaling).

Hotellet råder over hele to swimmingpools med integreret børnebassin samt et bassin med havvand. Desuden er der en snackbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille bordtennis, billard/snooker og golf (mod betaling) eller dyrke motion i hotellets fitness-studie. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider