Las Gaviotas Suites Hotel & Spa

Playa de Muro, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 65.8 km (55 mins)

Hotelinformation

Det imødekommende lejlighedshotel ligger kun ca. 120 m fra stranden (over hovedvejen). Til fiskerihavnen Puerto de Alcudias er der 4 km. I nærheden af havnen ligger diverse forretninger, hyggelige caféer samt restauranter med fornemt spansk køkken og talrige natklubber. Der ligger desuden et busstoppested lige foran hotellet.

Hotellet blev renoveret i 2008 og tilbyder en hovedbygning på 4 etager med i alt 39 standardværelser samt 118 juniorsuiter og 7 lejligheder. Herudover har hotellet en foyer med reception og 2 elevatorer. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde en bar, en snackbar og en klimatiseret restaurant. Hotellet har desuden et konferencelokale, et spillelokale og en fjernsynsstue. Alle fællesarealer er klimatiseret.

De stilfuldt indrettede suiter har kombineret soveværelse, kombineret stue/soveværelse og et badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, safeboks (mod betaling) og minibar samt altan eller terrasse. Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt.

Nogle dage om ugen finder der et underholdsprogram med liveforestilling sted. Endvidere er der også mulighed for at nyde diskomusikken i baren om aftenen. I receptionen får gæsterne informationer om interessante aktiviteter.orgenmaden serveres som buffet.

Hotellet ligger ca. 60 km fra lufthavnen Palma de Mallorca. Fra lufthavnen kan man tage bussen til banegården i centrum af Palma de Mallorca. Bussen holder lige foran hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider