Globales Nova

Palma Nova/Magaluf, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar

Hotelinformation

Dette familievenlige strand-hotel er placeret på højt punkt, lige ud til havet med en overdådig udsigt over Palma Nova bugt. Fra ferielandsbyen kan gæsterne gå til stranden Son Matias og centrum af Palma Nova på 2 minutter. Herudover kan man på 15 minutter køre til turistområdet i Palma, hvor man finder et væld af underholdningsmuligheder såsom et vandland, et kasino (3 km væk) og et livligt natteliv. Palma de Mallorca-Son Sant Joan lufthavn ligger ca. 17 km fra dette økologiske hotel.

Det familieorienterede feriehotel blev renoveret i 2010 og skaber en atmosfære af fred og afslapning, som er ideel med henblik på en ferie. Det klimatiserede lejligheds-hotel er omgivet af et smukt haveanlæg, tilbyder i alt 135 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der af faciliteter en fjernsynsstue, en legeplads, en miniklub, en café, en bar og en restaurant. Gæsterne kan desuden benytte stedets WLAN/internetadgang, bestille vasketøjsservice, få lægehjælp i tilfælde af sygdom, parkere bilen på parkeringspladsen eller leje en bil.

Alle lejligheder og studier er komfortable og tilbyder et rummeligt køkken med dertilhørende redskaber samt minikøleskab, mulighed for at lave te og kaffe og rengøringstilbehør. Der er også eget badeværelse med badekar og brusebad. Herudover er der på værelserne en dobbeltseng og egen terrasse. Hertil kommer behageligheder såsom telefon, satellit-tv, radio, safeboks, internetadgang, centralvarme, klimaanlæg, strygejern og strygebræt.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider