Best Western Plus Hotel Plaza

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 300 m
  • Afstands center: 10 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 15.0 km (27 mins)

Hotelinformation

Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i en af Rhodos moderne bydele blot få minutters gang fra havnen Mandraki. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt diverse barer og restauranter. Til sand- og grusstranden er der kun ca. 300 m. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 400 m fra hotellet.

Hotellet hører til i den øvre middelklasse med i alt 132 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med reception, safebokse og elevatorer. Herudover har hotellet en bar, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant. Forretningsrejsende kan tilmed benytte hotellets konferencelokale.

De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med pool-/snackbar eller på solterrassen med liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere et wellnessområde med whirlpool, sauna (mod betaling) og forskellige massagetilbud (mod bestilling og mod betaling). På stranden kan man desuden surfe, stå på vandski og leje vandcykler.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider