Dubrovnik President Valamar Collection Hotel

Dubrovnik, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 6 km
  • Lufthavn Dubrovnik (DBV): 24.1 km (33 mins)
  • CarefullySelected

Hotelinformation

Dubrovnik President Valamar Collection Hotel har en unik beliggenhed i den fjerne ende af en frodig halvø. Her bor du med en enestående udsigt over øgruppen, lige ved stranden og ca. 6 km fra Dubrovniks storslåede, historiske bymidte.

Hvis du kan lide at hænge ud ved poolen, er der rig mulighed for at tage det roligt på solterrassen ved poolen. Tag feriebogen frem, sæt dig under en parasol og nyd livet i fulde drag. Poolbaren er inden for rækkevidde med forfriskende drikkevarer og enklere snacks.

Foretrækker du at bade i havet, kan du tage elevatoren ned til hotellets private stenstrand. Stranden har fået det Blå Flag for sit rene vand og gode faciliteter. Udover at bade kan du også prøve forskellige former for vandsport og dykning. På stranden er der liggestole, parasoller og à la carte-restauranten Miramare. Her kan du prøve kroatiske vine fra et omfattende vinkort sammen med en af de gode fiske- og skaldyrsretter.

Hotellets hovedrestaurant med terrasse serverer alle måltider i buffetform. Hotellet har endnu en á la carte-restaurant samt en hyggelig pianobar med en dejlig havudsigt.

Trænger du til at lade batterierne op, kan du bestille massage i hotellets spa og slappe af i den indendørs pool. Ønsker du i stedet at være aktiv under opholdet, er der udover motionsrummet forskellige aktiviteter og aerobictimer. Flere aftener om ugen er der live musik i pianobaren, og i højsæsonen arrangeres der musikalske optrædener og shows på hotellet.

Tæt på hotellet finder du butikker, barer og den populære offentlige strand, Copacabana. Der løber en strandpromenade langs havet, som fører dig til flere små, afsidesliggende badebugter.

Du har mulighed for at tage bybussen ind til den gamle bydel. Stoppestedet ligger kun et stenkast fra hotellet.

Du bor således

Elegante og veludstyrede værelser - alle med terrasse eller altan og udsigt til Elafiti-øerne.

Aircondition, opvarmning, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan eller terrasse. Havudsigt.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, sauna, spa (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering (mod betaling), begrænset antal.

Andet

Turistskat indgår.

8 etager, elevator.

Ankomst

24 timers reception. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 10:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider