Valamar Lacroma Dubrovnik

Dubrovnik, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 300 m
  • Afstands center: 6 km
  • Lufthavn Dubrovnik (DBV): 23.7 km (32 mins)
  • CarefullySelected

Hotelinformation

Valamar Lacroma Dubrovnik ligger lige uden for Dubrovnik, på en halvø i et velplejet haveanlæg og inden for gåafstand til nærmeste strand. Her bliver du mødt af en stor reception i et lyst atrium, der rummer flere butikker. Fra de fleste offentlige områder har du en flot havudsigt, og det imødekommende personale skaber en både åben og afslappet atmosfære.

Poolområdet består af en rektangulær udendørs pool med liggestole og parasoller samt en tilstødende børnepool. Der er også en poolbar med flot havudsigt. Udover den lille stenstrand tættest på hotellet har du gåafstand til den populære Copacabana og Cava Beach.

Hotellet har to restauranter samt en skøn vin- & cocktailbar. Udover buffetrestauranten (et tip er at forsøge sig med et bord på terrassen med havudsigt) har hotellet en fremragende middelhavsinspireret à la carte-restaurant, hvis specialitet er hummer.

I baren, Nocturno Wine & Cocktail, nyder du en afslappet atmosfære, gode vine og drinks samt live musik et par aftener om ugen. Orsula Lobby Bar er åben døgnet rundt.

Valamar Lacroma Dubrovnik har en moderne og luksuriøs spa-afdeling med en stor, opvarmet indendørs pool, et dampbad, finsk sauna og et isspringvand. Her kan du forkæle dig selv med forskellige massager og enklere skønhedsbehandlinger. Hvis du vil være aktiv under opholdet, er der også et motionsrum på hotellet.

Bybussen til Dubrovniks gamle bydel standser lige uden for hotellet.

Du bor således

Flotte, moderne møblerede værelser med en fremragende komfort. Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, spa (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering (mod betaling).

Andet

Turistskat indgår.

5 etager, elevator.

Ekstranætter

10% rabat i perioden 30/4-1/7 2024.

Ankomst

24 timers reception. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 10:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider