Maistra Select Mlini Hotel

Mlini, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 50 m
  • Lufthavn Dubrovnik (DBV): 11.5 km (16 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger lige ud til stranden, i centrum af Mlini. Der er desuden kun 200 m til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler. Herudover er der ca. 8 km til restauranter, barer, forretninger og klubber samt den gamle by Dubrovnik, som er opført på UNESCO's Verdensarvsliste, og turistområdet i Cavtat. Til øen Lokrum er der omkring 8 km, til øen Elafite ca. 10 km og til Dubrovnik by omkring 12 km.

Dette strand-hotel blev opført i 1936 og rummer i alt 70 værelser. Det er rummeligt og tilbyder en flot udsigt og en række muligheder for at slappe af og nyde livet. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service er der af faciliteter også safeboks, vekselbørs, garderobe og en fjernsynsstue. Gæsterne kan nyde en drink i internet-caféen, cocktailbaren, snackbaren eller beværtningen og spise i pizzeriaet eller slappe af på den rummelige sommerterrasse. Deslige er der mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).

Gæsterne kan nyde et værelse med udsigt til havet, torvet eller floden og opleve områdets overdådige skønhed på klos hold. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer samt en dobbeltseng. De er tilmed udstyret med telefon og safeboks, ligesom de fleste af værelserne har en altan, hvorfra gæsterne kan nyde den flotte udsigt.

Gæsterne har mulighed for at leje liggestole og parasoller. Endvidere kan man træne i fitness-studiet eller lade sig forkæle med en tur i sauna eller en massagebehandling (alt sammen mod betaling). Af vandsportsaktiviteter er der mulighed for at stå på vandski og jetski, dykke eller sejle i motorbåd, bananbåd og vandcykel (alt sammen mod betaling). Herudover kan man spille bordtennis eller pool/snooker eller ride på heste (alt sammen mod betaling). Gæsterne kan desuden udforske de omkringliggende omgivelser på cykel (mod betaling). Liggestole og parasoller kan også lejes på den nærliggende sandstrand.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider