SBH Costa Calma Palace

Costa Calma, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 25 m
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/fuerteventura/costa-calma/sbh-costa-calma-palace/
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 20 km, Jandía
  • DistanceToBeach: 25 m
  • PoolChildren
  • Bar
  • Restaurant

Hotelinformation

SBH Costa Calma Palace er et utrolig dejligt hotel til det modne publikum. Opholdet er med halvpension, og kvaliteten af maden er meget høj. Selve hotellet ligger ned til den skønne lange strand Playa de Costa Calma.

Det ekstra, der gør ferien til noget særligt
Allerede inden du ankommer til selve hotellet, mærker du, at du bliver taget godt imod. En lang palmeallé viser vejen til hotellet. Når du træder ind i receptionen, er det en kæmpe hall med store glaspartier med udsigt til havet og poolen. Elevatoren, som tager dig til dit værelse, er af glas. Så du får et fantastisk kig udover hele hotelområdet på vejen op.

Ingen høj musik ved pool, intet underholdningsteam, bare stille og roligt
Hotellet har tre store poolområder herunder et område med et sandafsnit. Én pool er opvarmet ca. 21 grader, og der er naturligvis mange solstole og parasoller, hvor du kan ligge og nyde varmen. Ved poolen er der mulighed for at slappe af helt uden støj fra høj musik og underholdning. Fra poolområdet går der en lille sti, og efter 25 meter er man nede på stranden.

Hotellet har også en indendørspool saltvandspool i forbindelse med hotellet spa. Den er opvarmet til ca. 33 grader, og her er der kun adgang for gæster over 16 år. Spaen har desuden en sauna, og der er mulighed for at få massage og forskellige behandlinger mod betaling.

Sport og underholdning
Trænger du til at røre dig lidt i løbet af ferien, kan du udfordre de andre gæster til et spil skak på hotellet kæmpe skakbane, et slag bordtennis eller træne i hotellet fitnessrum. Der findes også et poolbord, et shuffleboard samt en golf putting bane, som kan anvendes mod betaling.

Hotellet ejer et paddelcenter samt to tennisbaner, som ligger i gåafstand fra hotellet. Vil du spille paddeltennis eller tennis, kan du leje en bane og eventuelt også ketsjere og bolde gennem hotellet. Prisen for 1½ time er ca. 30 euro.

Aldrig langt til god mad og drikke
Opholdet er med halvpension, det vil sige morgenmad og aftensmad. Mange gæster spiser deres frokost enten på en af de omkringliggende restauranter i området, eller i hotellets poolbar, som serverer lækker mad af god kvalitet.

I restauranten forventes det, at herrer bærer respektabelt tøj, såsom skjorte/polo og lange bukser.

Sådan bor du
Der er flere forskellige værelser at vælge mellem. Fælles for alle værelserne er, at de alle er indrettet med stilfuldt interiør, og de har en balkon eller terrasse med siddeplads.

Alle værelserne er desuden udstyret med aircondition, mini-køleskab, satellit-tv, hårtørrer og toiletartikler.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og skrå eller fuld havudsigt
Dobbeltværelse med plads til maks. to personer. Vælg mellem skrå eller fuld havudsigt.

Dobbeltværelse superior med balkon/terrasse og havudsigt
Dobbeltværelser med plads til maks. to personer. Værelserne er placeret på 3. og 7. etage, hvor du får en bedre udsigt til Costa Calma stranden og havet.

Junior Suite med balkon/terrasse
Junior suiterne er placeret på nederste etage og herfra er der direkte afgang til stranden. Junior suiten er indrettet med soverum og opholdsrum ud i et, men med et stort sofa- og stolearrangement.

Suite med balkon/terrasse og havudsigt
Suiterne har et separat soveværelse. Opholdsrummet er indrettet som et loungeområde med sofa og stole samt en bred balkon med udsigt til stranden og havet.

Suite superior med balkon/terrasse og havudsigt
Vil du bo på hotellets øverste etage i ekstra luksuriøse omgivelser, skal du vælge en suite superior. Du får et separat soveværelse og et opholdsrum med loungemøbler. Badeværelset er stort og er indrettet med både bruseniche og badekar med brus samt toilet for sig. Du har en stor privat terrasse med borde- stolesæt samt liggestole.

Pension
I prisen indgår halvpension. Du har mulighed for at opgradere til fuld pension.

Mere om Costa Calma Palace
Det er muligt at leje safebox for ca. fire euro pr. dag. Vil du have WiFi på værelset koster det syv euro pr. dag pr. enhed.

Check in på hotellet
Når du bor på SBH Costa Calma Palace, skal du checke ind online inden ankomst. Dette er for at passe på dig og hotelpersonalet i forhold til COVID-19. Du kan checke ind her https://www.sbhfue.com/en/Check-in-online.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider