Cais da Oliveira

Caniço, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Madeira (FNC): 10.3 km (11 mins)

Hotelinformation

Det attraktive lejlighedshotel ligger i det kendte feriested Caniço de Baixo kun 100 m fra stranden. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber finder man ca. 1,5 - 4 km væk, mens der er ca. 12 km til diverse diskoteker og klubber. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet (ca. 120 m).

Hotellet har en afslappet, familiær atmosfære. Det råder over 67 værelser, heraf 52 studios og 15 suiter fordelt på to bygninger. Det er ideelt for gæster, som vil nyde et uafhængigt, men komfortabelt ophold. I foyeren finder man en foyer med en døgnåben reception og safeboks samt elevatorer. På etagen derunder ligger der en morgenmadssal samt en bar. Til faciliteterne hører desuden en tv-stue. Naturligvis kan gæsterne også bestille roomservice og vaskeservice.

De smagfuldt indrettede studios har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, kabel-tv, dobbeltseng, safeboks (mod betaling) og møbleret altan. Desuden er de flisebelagte og er indrettet med tekøkken med køleskab, håndvask, kaffemaskine, toaster og mikroovn.

På de udendørs arealer er der en swimmingpool med poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover har gæsterne mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash og billard/snooker samt dykke og dyrke aerobic.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider