Atrion

Iraklio, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 4 km
  • Afstands center: 200 m
  • Lufthavn Heraklion (HER): 4.8 km (15 mins)

Hotelinformation

Det attraktive byhotel ligger ca. 100 m fra stranden. På få minutters gang kommer man til byens centrum med dens talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Ca. 300 m fra hotellet finder man desuden et stoppested. Til det historiske museum er der ca. 200 m, mens der er omkring 300 m til fæstningen Koules og ca. 600 m til det arkæologiske museum. Der er tilmed kun 6 km til paladset på Knossos. Endvidere er der ca. 4 km til vidtstrækt strandområde. Til lufthavnen i Heraklion er der ca. 5 km, mens der er ca. 150 km til lufthavnen i Chania.

Hotellet er på 6 etager og råder over i alt 60 værelser, heraf 4 suiter. Herudover er der en klimatiseret foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevatorer. Bygningen rummer desuden en hyggelig café, en bar, en morgenmadsrestaurant, en spisestue og en restaurant med græsk, kretisk og internationalt køkken. Hotellet har tilmed fjernsynsstue, internetadgang, WLAN Access Point og en cykelkælder. Forretningsfolk kan benytte de moderne konferencerum til møder, seminarer m.m. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minikøleskab, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme, safeboks, sofagruppe og altan eller terrasse.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes der også special- og diætretter. Gæsterne kan bestille hel- eller halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider