Hotel Joan Miro Museum

Cala Mayor, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 200 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 19.4 km (17 mins)

Hotelinformation

Det moderne cityhotel ligger i Cala Mayors turistområde. Lige i næheden finder man Cala Novas berømte sejl-skole. Hotellet ligger ca. 600 m fra havet og stranden. Omkring 800 m væk er der mulighed for at købe ind. Herudover befinder der sig også i de nærmeste omgivelser talrige restauranter, pubs samt forbindelse med det offentlige transportsystem (ca. 50 m). Diskoteker finder man omkring 2000 m fra hotellet.

Hotellet er bygget i 1974 og renoveret i 2004. Det er på 5 etager og råder over i alt 97 værelser, heraf 92 doppeltværelser samt 5 suiter. Det råder over en 2.500 m² stor have og en moderne foyer, en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs og en garderobe. Ydermere finder man på en café, en kiosk, en bar, en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, et konferencerum, en TV-stue samt et spillerum. Hertil kommer en offentlig internetcomputer med WLAN-forbindelse. Til hotellets services hører endvidere room- og vaskeservice samt medicinsk service. Der står ligeledes en cykelkælder og en legeplads til rådighed.

De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC med hårtørrer. Herudover er de flisebelagte værelser udstyret med telefon, satellit-TV, internetadgang, pengeskab og terrasse eller altan. Værelserne råder tillige over klimaanlæg og centralvarme (begge kann individuelt reguleres).

Hotellet kan tilbyde et alsidigt underholdningsprogram. Hertil hører bl.a. en swimmingpool med solterrasse og et integreret børnebassin for de mindste gæster. Der kan ydermere tilbydes en snackbar, liggestole, parasoller (håndklæder kan her benyttes gratis), bordtennis og billard. Den nærmeste golfbane ligger ca. 2000 m væk.

Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokosten kan vælges a la carte og aftensmaden som menu. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider