Porto Kalamaki

Kalamaki, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 70 m
  • Afstands center: 400 m
  • Lufthavn Chania (CHQ): 25.8 km (29 mins)

Hotelinformation

Lejligheds-hotellet ligger langs den lange sandstrand i Kalamaki, som egner sig ideelt til familier med små børn. Byen Chania ligger 4 km vest for hotellet. Området tilbyder gode forbindelser til Chania, hvor man vil finde et stort forretningscentrum. Endvidere ligger lufthavnen Chania-Souda ca. 20 km fra hotellet.

Der er tale om et hyggeligt hotel med moderne faciliteter og gæstfri service. Det tilbyder endvidere en reception med mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet samt safeboks og en afslappet bar. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 48 værelser og yderligere faciliteter såsom aviskiosk, fjernsynsstue, café og elevator.

Værelserne tilbyder en afslappet atmosfære og er udstyret med moderne møbler. Hvert værelse er indrettet med fjernsyn, telefon, regulerbart klimaanlæg og et tekøkken med minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer som standardindretning på alle værelser.

I hjertet af hotel-komplekset ligger der en stor udendørs swimmingpool og tæt på et lidt mindre børnebassin, og her vil gæsterne kunne tilbringe de varme sommerdage og opleve sjove stunder, ligesom der tilbydes underholdning for gæsterne hele dagen lang. Der er ydermere en snackbar langs swimmingpoolen, hvor liggestole og parasoller står klar til brug. Om aftenen afholdes der forskellige temaarrangementer i den stemningsfulde poolbar, herunder fester, jazz-, rock- eller latinamerikanske aftener samt kretensiske madinada-aftener og naturligvis masser af dans. Liggestole og parasoller stilles også til rådighed på sandstranden.

Restauranten tilbyder græske specialiteter og internationale retter. Der tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte og som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider