Turbo Club

Maspalomas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 33.1 km (23 mins)

Hotelinformation

Dette lejlighedskompleks ligger i turistområdet Campo International i nærheden af Maspalomas, kun få minutters gang (ca. 600 m) fra en forbindelse med offentlig transport. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og et pulserende natteliv. Indkøbscentret Faro II ligger ca. en km fra hotellet. Ca. 3500 m væk ligger den indbydende sandstrand med det turkisblå hav.

Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2000 og består af 10 bygninger. Dets hovedbygning er på to etager, og det råder over i alt 120 lejligheder. På hotellet finder man en døgnåben reception, et minimarked, en bar og en klimatiseret restaurant. Komplekset har endvidere en legeplads. Til det velplejede anlæg hører endvidere en stor, fortryllende have.

De hyggeligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue-/soveværelse, et tekøkken, køleskab, lejesafe, satellit-/kabel-tv (mod betaling), et separat soveværelse, sofahjørne, badeværelse med brusekabine og altan eller terrasse.

Hotellet råder over to swimmingpools (den ene pool er opvarmet og har et separat børnebassin). Der er desuden en snackbar, liggestole, parasoller, whirlpool og solarium. For de sportsbegejstrede er der endvidere bordtennis, tennis, billard/snooker samt minigolf (mod betaling). Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for børn og voksne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider