Scandic Berlin Potsdamer Platz

Berlin, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Berlin Brandenburg (BER): 25.6 km (30 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger på den berømte Potsdamer Platz. Inden for ca. 300 m vil gæsterne kunne finde forretninger, natklubber og banegården. Endvidere er der ca. 12 km til Tegel lufthavn, mens der er omkring 22 km til Schönefeld lufthavn fra hotellet.

Dette city-hotel blev opført i 2010, og gæsterne vil finde skandinavisk design og en varm og indbydende atmosfære. Der er i alt 563 værelser på dette etablissement. Hotellets arealer er klimatiseret, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der også safeboks, vekselbørs, aviskiosk, garderobe og elevator til de øvre etager. Der tilbydes endvidere en café og en restaurant og en konferenceetage med generøse faciliteter, der kan rumme store begivenheder og konferencer. Baren i salonen afspejler efterårets nuancer med sine jordfarver og -materialer og er en afslappende opholdsstue, der kan bruges både til at hænge ud eller arbejde i. Desuden er der en legeplads til børnene samt WLAN/internetadgang. Ydermere kan gæsterne parkere deres køretøj på hotellets parkeringsplads (mod betaling) eller i garagen. Der er tilmed mulighed for at leje cykler på stedet (mod betaling).

Hotellet bliver mere og mere intimt og hjemligt, som gæsterne nærmer sig værelserne med de 4 årstider som temaer - herunder kan de vælge et værelse i kategorierne forår, sommer, efterår eller vinter. Hvert værelse er udstyret med dobbeltseng og rummer eget badeværelse med hårtørrer. Af behageligheder er der også telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks, minikøleskab og strygejern og strygebræt. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og regulerbar radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.

Gæsterne kan dyrke motion i fitness-studiet eller slappe af i saunaen.

Hotellet tilbyder en buffet til morgenmad, frokost og aftensmad. Gæsterne kan herudover vælge frokosten og aftensmaden a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider