Nizuc Resort and Spa

Cancún, Mexico Flag - Mexico

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Fitnessrum
  • Spa

Hotelinformation

Fra Nizuc Resort and Spa i Cancún (Zona Hotelera) er der kun 5 minutters kørsel til Iberostar Cancun Golfbane og Delfines-stranden. Dette hotel 5 ligger 9,2 km fra La Isla Butikscenter og 15,6 km fra Moon Palace Golfklub. Føl dig hjemme i et af de 274 værelser med individuelt design, der desuden har iPod-dockingstation og fladskærms-tv. Din seng er udstyret med Select Comfort-madras og egyptiske bomuldslagner. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser og dybe badekar samt brusehoved med spredningseffekt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Costa Occidental de Isla Mujeres, Punta Cancún y Punta Nizuc Nationalpark - 0,1 km
Arrecife de Puerto Morelos Nationalpark - 0,3 km
Nichupté Lagoon - 2,5 km
Iberostar Cancun Golfbane - 2,7 km
El Rey-ruinerne - 3,2 km
Playa Coral - 3,2 km
El Rey Ruins Trailhead - 3,2 km
Delfines-stranden - 3,7 km
Wet n' Wild Cancun - 3,7 km
Riviera Cancun Golf Resort - 4,5 km
Museo Maya Trailhead - 5 km
Cancún Mayamuseum - 5,2 km
San Miguelito - 5,5 km
Oasis Arena - 5,6 km
Aquaworld - 7 km

Den nærmeste store lufthavn er Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.) - 11,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og hurtig indtjekning. Planlægger du et arrangement i Cancún? På dette hotel er der et område på 765 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og mødelokaler. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Efter en dukkert i en af de 5 udendørs swimmingpools, kan du tilbringe resten af dagen på den private strand. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Spis dig mæt i internationale retter på Cafe de la Playa, som er en af dette hotels 6 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer).Når du har brug for en forfriskende drink, kan du besøge strandbaren, de 4 barer/lounger eller de 2 barer ved poolen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 12.00.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 915 MXN for voksne og 457.50 MXN for børn (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: MXN 3055 pr. kæledyr pr. ophold
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn i alderen 12 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider