AC Gran Canaria

Las Palmas by, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 350 m
  • Afstands center: 3 km
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 25.5 km (23 mins)

Hotelinformation

Det komfortable strandhotel ligger i Las Canteras' turistcentrum blot få minutter fra bymidten. Fra hotellet kan man nyde den vidunderlige udsigt ud over havnen, byen og parken Santa Catalina. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden. Desuden er der kun ca. 100 m til den indbydende sandstrand og det turkisblå hav. I nærheden finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer og et spændende natteliv.

Hotellet blev renoveret i 2001 og består af en 25-etagers hovedbygning med 227 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en døgnåben reception. I bygningen finder man desuden en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover råder hotellet også over syv moderne konferencerum, et business-center og en internetterminal. Der er endvidere roomservice og vaskeservice. Som prikken over i'et står der frisk frugt og mineralvand fremme på alle gangene.

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar.

Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse eller slappe af i saunaen. Sportsbegejstrede kan endvidere dyrke motion i fitness-studiet eller slappe af i den indendørs pool, der ligger på 23. etage på taget af bygningen, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Den nærmeste golfbane ligger ca. 20 km fra hotellet, så det er ikke noget problem at komme dertil i bil. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider