Altamar

Puerto Rico, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 51.2 km (38 mins)

Hotelinformation

Dette storslåede lejlighedshotel ligger på en bjergskråning ved Puerto Rico mellem strandene Amadores og Puerto Rico og kan tilbyde sine gæster en imponerende udsigt over det Atlanterhavet. Til begge strande kører der offentlige transportmidler. Ca. 200 m væk ligger det berømte Centro Comercial Europa, hvor man finder mange underholdningsmuligheder. Her finder man også diverse restauranter, barer og diskoteker. Hotellet ligger ca. 1,5 km fra Puerto Rico og ca. 45 km fra den internationale lufthavn Gran Canaria (Las Palmas).

Hotelkomplekset råder over i alt 257 lejligheder fordelt på 8 etager for rygere og ikke-rygere. Gæsterne kan vælge mellem Apartamento Estándar eller Apartamento VIP. Hotellet råder endvidere over en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevatorer. Ved receptionen er der et spillelokale med et stort udvalg af nye spil. Der er tilmed en restaurant, en bar, en café, en fjernsynsstue og konferencemuligheder. Mod betaling er der offentlig internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Til hotellet hører endvidere en legeplads og en parkeringsplads, ligesom man også har mulighed for at leje cykler.

Alle værelser er indrettet med badeværelse samt telefon, satellit-tv (mod betaling) og internetadgang. Lejlighederne indeholder et separat soveværelse med dobbeltseng og natbord samt en opholds/spisestue med sovesofa, spisebord, lille skrivebord og et veludstyret køkken med stort køleskab, komfur, mikrobølgeovn, elkedel, elektrisk brødrister, tekande og alt hvad man ellers kan tænke sig under et komfortabelt ophold. Hertil kommer safeboks (mod betaling), loftsventilator og garderobe samt stor møbleret terrasse med lækker havudsigt. Nogle er lejlighederne er desuden handicapvenligt indrettede med oplyst gang og brede døre i indgangspartiet og på badeværelset.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider