Valamar Argosy

Dubrovnik, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar

Hotelinformation

Hotel Valamar Argosy byder på en voksen atmosfære, men dog uden at være børnefrit. Hotellet er ideelt til de par, der gerne vil nyde roen i smukke omgivelser og samtidig have mulighed for at veksle mellem spændende udflugter, sjove dagsaktiviteter og afslapning ved poolen eller på stranden. Hotellet har en beliggenhed, der er uovertruffen. Du bor på en skøn halvø med havet på tre sider og har blot omkring 6 km ind til Dubrovniks historiske centrum. Blot få minutters gang fra hotellet finder du tre fine strande.

Hotellets poolområde er imponerende med den skønne infinity-pool og smukke udsigt over havet i flere retninger. Stedet har en hævet solterrasse med liggestole og parasoller, og ved siden af finder du en poolbar, hvor der serveres drikkevarer, cocktails, snacks og enklere retter.

Lige ved siden af ​hotellet venter der en hyggelig, lille strand, og en kort gåtur derfra finder du de populære strande Copacabana og Val President Relax Beach, hvor der er mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter.

Hotellets buffetrestaurant har en skøn terrasse med havudsigt. Her serveres der internationale retter, ligesom der tilbydes temaaftener med kroatiske specialiteter – mange med lokalt producerede råvarer fra den frugtbare Konavlje-dal. I lobbybaren arrangeres der aftener med live musik.

Valamar Argosy har en vidunderlig wellness-afdeling, hvor du kan lade dig forkæle lidt ekstra på ferien. Prøv Valamars karakteristiske wellness-program eller nyd massage og enklere skønhedsbehandlinger. Der er også en indendørs pool og et motionsrum.

Hvis du kan lide at være aktiv under opholdet, bør du prøve hotellets Stay Fit-program - et aktivitetsprogram fra morgen til aften (6 dage om ugen). Her har du bl.a. mulighed for at prøve kræfter med vandaerobic, vandgymnastik, jogging og powerwalking. Du kan også deltage i forskellige boldturneringer.

I nærheden af ​hotellet ligger der et lille shoppingcenter samt et par restauranter og barer. Langs strandpromenaden i Lapad nederst på ​halvøen finder du flere restauranter og caféer. Her kan du nyde folkelivet på for eksempel en udendørs terrasse med et glas hvidvin blandet med mineralvand.

Du kan nemt tage ind til Dubrovniks gamle bydel med bybussen.

Du bor således

Dejlige værelser med en moderne indretning. Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, elkedel, hårtørrer, bad/bruser og toilet.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, sauna, spa (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering (mod betaling), begrænset antal.

Andet

Turistskat indgår.

4 etager, elevator.

Ekstranætter

10% rabat i perioderne 14/5-1/6 2024 eller 27/9-20/10 2024.

Ankomst

24 timers reception. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 10:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider