Dwo Les Palmeres

Calella, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 350 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 70.9 km (55 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i Calella de la Costas bymidte kun ca. 100 m fra en skøn strand. Lige i nærheden finder man diverse restauranter, barer, pubber og diskoteker samt omfattende indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 800 m væk (den nærmeste banegård hedder Calella).

Det fuldt klimatiserede strandhotel blev renoveret i 2002 og er bygget i typisk mediteransk stil. Det er på 4 etager og råder over i alt 96 værelser, heraf 8 enkelt- og 4 værelser med skilledør. Sidstnævnte er ideelle til familier. Hotellet råder desuden over en foyer med en døgnåben reception, elevatorer samt barer, en tv-stue, en legeplads og en miniklub. På hotellet finder man endvidere en indbydende, klimatiseret restaurant med et ikke-ryger-område og børnestole. Her er der mulighed for at se på, når maden tilberedes. For forretningsfolk står der et konferencerum med internetcomputer til rådighed. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling). Der er desuden roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom mod betaling.

Værelserne har et komplet indrettet badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-tv og altan. Mod betaling kan man benytte minibaren og safeboksen.

I haven finder man en lækker swimmingpool med børneområde, en solterrasse med whirlpool og en bar. Der er desuden mulighed for at slappe af i spaområdet, hvor der er sauna og indendørs, opvarmet pool, ligesom der også tilbydes massage på hotellet mod betaling.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider