Madeira Centro

Benidorm, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Alicante (ALC): 59.5 km (46 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en central beliggenhed i Benidorms gamle bydel. Lige i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Den finsandede strand Levante ligger kun ca. 200 m fra hotelbygningen. Foran hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler.

Byhotellet åbnede i år 2002 og har i alt 239 værelser fordelt på 22 etager, heraf 237 dobbeltværelser og 2 suiter. I den moderne foyer finder man en døgnåben reception, fem elevatorer og en vekselbørs. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue, et konferencerum, en café, en bar og en klimatiseret buffet- og à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Til de mindste gæster er der desuden en legeplads. Herudover tilbydes der også roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom (altsammen mod betaling). Ydermere er der en internetterminal og en garage (begge mod betaling).

De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer en telefon, baggrundsmusik, internetforbindelse, safeboks (mod betaling), minibar, klimaanlæg og individuelt regulerbar centralvarme.

Hotellet råder over en swimmingpool med pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Der er desuden en indendørs swimmingpool og et fitness-studie med whirlpool, sauna, solarium og dampbad (delvist mod betaling). Endvidere er der mulighed for at få massage samt dyrke aerobic og vandaerobic og spille bordtennis (delvist mod betaling). Afhængig af sæsonen tilbydes der et underholdende aktivitetsprogram.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider