Emperador

Madrid, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 750 m
  • Lufthavn Madrid (MAD): 23.5 km (26 mins)

Hotelinformation

Det fornemme hotel er populært for dets centrale beliggenhed i hjertet af Madrid på den berømte Gran Via. Det er omgivet af forretninger, banker, modebutikker, biografer, teatre og diskoteker. Endvidere er der ikke langt til det historiske centrum af Madrid med kongepalads, operahus, Puerta Del Sol, Cibeles, Del Prado, Reina Sofia og Thyssen Museum. Lige foran døren afgår der offentlige transportmidler såsom busser samt metrostationen Santo Domingo.

Hotellet blev bygget i 1948 og blev renoveret i 2006. Det klimatiserede hotel har på 9 etager i alt 232 værelser, heraf 155 dobbelt- og 24 enkeltværelser samt 2 suiter og 16 juniorsuiter. Til indretningen hører endvidere frisør, bar, restaurant med snacks og tagterrasse med swimmingpool (indenfor sæsonen). Ydermere er der WLAN-internetadgang over hele hotellet. Der er desuden sikkerhedsovervågning 24 timer i døgnet. For forretningsrejsende er der et business-område. Endelig er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt benytte parkeringspladsen og garagen til bilen.

Værelserne forener klassisk elegance med moderne indretning, mens sengene tilbyder en sovekomfort, som får gæsterne til at føle sig hjemme. Mange af værelserne råder egen terrasse med imponerende udsigt over Madrid, som gør opholdet til noget særligt. De storslåede værelser råder over badeværelse med hårtørrer, telefon, WLAN-internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, satellit- tv, minibar og safeboks. Der er tilmed mulighed for at bestille vækning.

Ved siden af swimmingpoolen på tagterrassen er der en sauna og et fitness-studie. Hertil kommer massagetilbud.

Om morgenen tilbydes der morgenmad i buffet-loungen eller man kan nyde udsigt over Madrid ved morgenmadsbuffeten på tagterrassen ved siden af swimmingpoolen. Sidst på dagen tilbyder hotellet en forfriskning ved swimmingpoolen eller man kan snuppe en drink i baren.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider