Viva Mare Hotel & Spa

Eftalou, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 10 m
  • Lufthavn Mytilini - Lesbos (MJT): 68.3 km (1 hour 18 mins)
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/lesbos/molivos/viva-mare-hotel-spa/
  • PoolChildren
  • DistanceToBeach: 10 m
  • Aircondition
  • DistanceToTown:
  • Restaurant
  • Pool
  • Bar

Hotelinformation

Hyggeligt hotel lige ved havet

Ved første øjekast syner Viva Mare Hotel & Spa måske ikke af meget. Men går du gennem hotellets porte og ind på grunden, bliver du mødt af hotellets mange kvaliteter. Her er fredelige velduftende grønne haver og masser af pools, som du kan slå dig løs i. Fra mange dele af hotellet har du også en smuk havudsigt, for hotellet ligger nemlig lige ud til en lille privat strand, hvorfra du kan bade i det skønne hav.

Viva Mare Hotel & Spa ligger blot 1,4 km fra den billedskønne by Molivos og kun 1,2 km fra de varme kilder i Eftalou. Der er altså gode muligheder for at opleve forskellige ting, når du bor på Viva Mare Hotel & Spa. På hotellets grund finder du også mange gode faciliteter.  Der er hele seks pools fordelt på hotellet, hvoraf en af dem er en opvarmet indendørs pool. Fra flere af poolområderne, kan du ligge på en solstol under en parasol og nyde udsigten til havet. Med to børnepools og to legepladser er der også gode faciliteter for børn.

Trænger du til ekstra forkælelse, så kan du tage en tur i hotellets spaafdeling (mod gebyr). Her er der en indendørs pool med jacuzzi, sauna, og så kan du få forskellige behandlinger (mod gebyr). Du finder også et udendørs spaområde med en ”wellness-pool”. I poolen er der to jacuzzier samt to ”brusere” med højt vandtryk, så du kan få masseret kroppen. Disse faciliteter er kun for voksne. 

På hotellet er der også en restaurant, hvor du kan nyde dagens måltider. Fra restauranten kan du nyde et måltid med en fantastisk havudsigt. Hotellet råder også over to barer.

Sådan bor du
På Viva Mare Hotel & Spa er der flere værelsestyper. De er alle sammen indrettet med aircondition, WiFi, køleskab, TV, telefon samt badeværelse med hårtørrer. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse
Dobbeltværelset har alle ovenstående fornødenheder og er indrettet med en dobbeltseng. Badeværelset er udstyret med græsk marmor og badekar. Der er plads til op til to voksne og et barn. Fra værelset er der udsigt til hotellets omgivelser. Der findes safebox i receptionen (mod gebyr)

Dobbeltværelse med havudsigt
Dette værelse har plads til op til to voksne og et barn og er indrettet ligesom dobbeltværelset, men dette værelse har havudsigt.

Suite
Suiten er mere luksuriøst indrettet med flotte møbler og dejlig komfort og gratis safebox. Der er en stue med sofa og TV og et soveværelse med en kingsize seng. Derudover er der et badeværelse med to vaske samt et jacuzzibadekar. Værelset er ca. 55 m2, og der er plads til op til fire personer, heraf maks. tre voksne. I suiten er der også en møbleret balkon med havudsigt.

Suite Deluxe
Suite Deluxe er indrettet ligesom standard suiten. Her er samme faciliteter, men værelset er ca. 70 m2, og der er plads til op til to voksne og to børn.

2-værelses lejlighed (Maisonette)
2-værelses lejligheden er ca. 45. Her er plads til op til fire personer, heraf maks. to voksne, og der er gratis safebox på værelset. De to værelser i lejligheden er fordelt på to etager, hvor der er en dobbeltseng på nederste etage og en trappe op til anden etage, hvorfra der er lavt til loftet, men også soveplads. Lejlighedens badeværelse er indrettet med marmor og badekar. Derudover er der en møbleret balkon med havudsigt.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Du kan opgradere til halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider