The Residence

Podstrana, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 500 m
  • Lufthavn Split (SPU): 26.0 km (29 mins)

Hotelinformation

Dette lejligheds-hotel ligger i det luksuriøse feriested Le Meridien Lav kun 8 km sydøst for byen Split og 50 m fra stranden. Restauranterne og nattelivet finder man endvidere ca. 100 m væk. Herudover afgår der regelmæssigt busser til byen med et busstoppested blot 50 m fra hotellet. Den nærmeste lufthavn er Split Airport, 25 km fra feriestedet.

Den maleriske ejendom gør fantasi til virkelighed. Stedet har gjort stilfuld enkelhed til sin egen filosofi og tilbyder sine gæster og beboere et nyt perspektiv på livet. Gæsterne tilbydes overdådige lejligheds-villaer, som er ideelle at holde ferie i. Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en elevator. Hertil kommer en parkeringsplads, en garage og mulighed for at bestille vasketøjsservice (alt sammen mod betaling).

De elegante, luksuriøse lejligheds-villaer tilbyder en uforglemmelig oplevelse af prestige. Lejligheds-villaerne er veludstyrede, og hotellets service tager sig af alle gæsters behov. Alle villaer er desuden udstyret med regulerbart klimaanlæg, eget badeværelse, hårtørrer, dobbeltsenge, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og en safeboks. Der er også trådløst internetadgang på alle værelser (mod betaling).

Le Meridien Diocletian Spa Center ligger inden for feriestedet og har indendørs og udendørs swimmingpool, sauna, fitness-studie og mange andre faciliteter (mod betaling). Der er også en tennisbane og mulighed for at spille minigolf mod betaling. På den nærliggende grusstrand finder man endvidere liggestole og parasoller klar til brug, ligesom der er mulighed for at dyrke en række vandsportsaktiviteter.

Hver dag tilbydes en kontinental morgenmad.

2023-12-12 - 2024-12-31: This property doesn't offer after-hours check-in.To make arrangements for check-in please contact the property at least 48 hours before arrival using the information on the booking confirmation.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider