Eurostars Palazzo Zichy

Budapest, Ungarn Flag - Ungarn

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 0 m

Hotelinformation

Dette hotel ligger i centrum af Budapest på Pest-siden af byen i det historiske paladskvarter. Hotellet er ideelt beliggende i nærheden af en af metrolinjerne og kun 1 husblok fra Grand Boulevard. Gæsterne vil finde barer og restauranter kun 100 m væk og der er 500 m til det nærmeste natteliv samt forbindelser med offentlige transportmidler. Det Ungarske Nationalmuseum ligger også 500 m fra hotellet, Grand Markedscenter med sine indkøbsmuligheder ligger kun 800 m væk, mens der til Szent Istvan Basilika er 2 km og 3 km til parlamentsbygningen. Budapest lufthavn ligger desuden 19 km væk.

Gæsterne kan nyde deres ophold på et historisk slot oprindeligt bygget i det 19. århundrede til den ungarske aristokrat Grev Zichy og etableret som hotel i 2008. Dette historiske city- og designer-hotel tilbyder en række gratis tjenesteydelser, herunder WLAN/internetadgang og et værelse med computeradgang samt i alt 80 værelser. Besøgende kan nyde den moderne komfort i historiske omgivelser, ligesom der af faciliteter til gæsterne på dette klimatiserede etablissement er en foyer med en døgnåben reception, en safeboks, en garderobe og elevator. Herudover er der en bar, en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Gæsterne kan også bestille vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan benytte parkeringspladsen og den overdækkede parkeringsgarage.

Værelserne tilbyder nutidig indretning med stilfuldt møblement. Alle værelser er udstyret med 1 stor eller 2 tvillingesenge, eget badeværelse med brusebad/badekar, et bidet og en hårtørrer. De tilbyder endvidere et fladskærmsfjernsyn med satellit-kanaler og minibar/køleskab, samtidig med at de er udstyret med en rigtig stor safeboks, gratis og hurtig internetadgang, regulerbart klimaanlæg og radiator samt støjisolerede vinduer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider